CA Sollentunas jourtelefon

0723-766 765

Jourtelefonen är främst till för dig som har ett problem med droger eller alkohol och vill komma i kontakt med oss. Du kan ringa när som helst på dygnet. Om vi inte svarar så har du möjlighet att lämna ett meddelande om du vill att vi ringer tillbaka till dig. Du kan också ringa CA Sveriges jourtelefon: 0735-83 86 30.

 

Mejla oss

info@ca-sollentuna.se

Hit kan du mejla om du har frågor eller av annan anledning vill komma i kontakt med CA Sollentuna. Vår ambition är att svara så snart som möjligt och senast inom 24 timmar.

 

Besök oss på ett möte

CA Sollentuna har ingen fast besöksadress eller postadress, men du kan komma i kontakt med oss genom att besöka ett möte. Vi har öppna möten varje söndag 15.00–16.00 i Tintomararummet, Aniaraplatsen 2, Sollentuna. Genom att gå på ett möte träffar du andra medlemmar som också har ett problem med droger eller alkohol och som har funnit en lösning genom de tolv stegen. Alla är välkomna att besöka ett öppet möte, även du som är anhörig, yrkesverksam inom missbruksvård eller på annat sätt har intresse av att delta. Du kan också besöka andra möten i Stockholm.

 

Chatta direkt med oss

Klicka på Messengers symbol som finns till höger här på sidan. Vi försöker att svara inom en timme alla dagar 09.00–22.00. Kom ihåg att du inte kan vara anonym i chatten då den använder sig av din inloggning på Messenger. Om du inte ser någon symbol för Messenger kan du istället klicka här.

 

Eftersom vi är anonyma så finner du inga personnamn eller personliga kontaktuppgifter på denna sajt.